HR EN

Video & audio

07
listopada

Izbori na Kosovu

Na Kosovu su jučer održani izbori koje mnogi smatraju presudnima za budućnost te najmlađe europske države. Rezultate za Hrvatski radio komentirao je zastupnik u Europskom parlamentu, Tonino Picula.
16
rujna

Tema dana: Novi saziv Europskog parlamenta

Zastupnici u novom sazivu Europskog parlamenta sjeli su na svoja mjesta u Strasbourgu. Počinje nova plenarna sjednica, a prvi zadatak je potvrda članova Europske komisije, nakon ispitivanja pred nadležnim odborima. Iz Strasbourga je za "Temu dana" aktualnosti komentirao hrvatski zastupnik Tonino Picula.
16
srpnja

Tema dana o novoj predsjednici EK Ursuli von der Leyen

Ovo je vrlo tanak rezultat i ona će to morati kompenzirati jednim inteligentnim izborom povjerenika, koji će morati pokriti područja u kojima je ona dosta jutros iskoračila, poručio je zastupnik Tonino Picula za Temu dana, komentirajući glasanje o novoj predsjednici Europske komisije Ursuli von der Leyen.
03
srpnja

Tema dana

Zastupnik Tonino Picula komentirao je za Temu dana rezultate dogovora koji je Europsko vijeće sinoć postiglo u Bruxellesu, nakon što su zastupnici izabrali nvoog predsjednika Europskog parlamenta.
01
srpnja

Otvoreno - šest godina u EU

Zastupnik Tonino Picula gostovao je u emisiji Otvoreno. Govorio je o stanju pregovora za čelne funkcije u Europskoj uniji, te obilježavanju šeste obljetnice hrvatskog članstva.
07
lipnja

Naš je interes integrirana vanjska politika EU u regiji

Gostujući u Poligrafu Hrvatskog radija, Picula je naglasio kako Hrvatskoj trebaju mirni i prosperitetni susjedi u regiji, za što trebamo imati bolje promišljenu vanjsku politiku
10
svibnja

Picula gost u Pressingu

Zastupnik Tonino Picula na Dan Europe bio je gost Petra Štefanića u Pressingu.
08
svibnja

Studio 4: Predstavljanje SDP-ove liste

U Studiju 4 HRT-a, u sklopu predstavljanja kandidacijskih lista za EU izbore, predstavila se lista br. 28 - Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP).
02
travnja

Deset godina u NATO savezu

Tonino Picula govorio je o geopolitičkim okolnostima članstva Hrvatske u NATO savezu i EU
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.