HR EN

Video & audio

12
travnja

Picula o Schengenu za RTL danas

Zastupnik Picula govorio je za RTL danas o reviziji Schengena i gužvama na granicama.
05
travnja

Imam problem - emisija

Otocima se može pomoći preko institucija, ali postoje i načini da se iskoriste dobre prakse koje već sada ostoje na otocima, poručio je zastupnik Tonino Picula u emisiji "Imam problem" za HRT.
30
siječnja

Izvješće o napretku BiH za 2016. godinu

Odbor za vanjske poslove Europskog parlamenta raspravljao je o izvješćima o napretku zemalja zapadnog Balkana. Šef Izaslanstva za odnose s BiH i Kosovom, zastupnik Picula podupire Bosnu i Hercegovinu na njezinom putu u EU, ali ističe da su za napredak potrebne reforme.
19
siječnja

Dossier Europa

Zastupnici Europskog parlamenta Tonino Picula, Ivana Maletić i Željana Zovko gostovali su u emisiji "Dossier Europa" na Prvom programu Hrvatskog radija. Razgovarali su o izboru predsjednika Europskog parlamenta, glavnim izazovima za EU u 2017. te odnosima sa susjedima.
17
siječnja

Tema dana - javljanje iz Strasbourga

Dok su izbori za novog predsjednika Europskog parlamenta ulazili u završni, četvrti krug, hrvatski europarlamentarci Tonino Picula i Ivana Maletić iz Strasbourga su komentirali dugoočekivani govor britanske premijerke Therese May u kojem je naznačila glavne smjernice politike izlaska njezine zemlje iz Europske unije te procesa pred kojim se EU nalazi prvi put u svojoj povijesti.
14
siječnja

Specijal povodom 25 godina priznanja Hrvatske

Je li Hrvatska u četvrt stoljeća od međunarodnoga priznanja ulaskom u NATO i EU ostvarila sve svoje vanjskopolitičke prioritete te kako će se razvijati odnosi sa susjedima, a kako s ostatkom svijeta - govorili su zastupnik Tonino Picula, ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier, te bivši ministri vanjskih poslova Mate Granić i pravosuđa Milan Ramljak.
14
prosinca

Izbori u Makedoniji "iz sjene"

Što se dogodilo i što se događa u Makedoniji, u Studiju 4 za HRT govorio je zastupnik u Europskom parlamentu koji je 'u sjeni' nadgledao izbore za grupaciju socijalista i demokrata, Tonino Picula.
22
studenog

Usvojeno izvješće o Europskoj obrambenoj uniji

U Strasbourgu je usvojeno važno izvješće o Europskoj obrambenoj uniji na kojem je zastupnik Tonino Picula radio kao izvjestitelj u sjeni u ime svoje S&D grupe, a koje obuhvaća svih 15 amandmana koje je predložio.
16
studenog

RTL Direkt - gostovanje

Tonino Picula, kandidat za predsjednika SDP-a, gostovao je u emisiji RTL Direkt kod Zorana Šprajca.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.