HR EN

Video & audio

05
travnja

EU lovi korak s ekonomskim rješenjima za pandemiju

Picula je u gostovanju na N1 televiziji ocijenio kako kriza zbog korona virusa traži od EU nove odgovore i politička rješenja
27
ožujka

Vrijeme je da globaliziramo solidarnost

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula u N1 studiu komentira aktivnosti EU u borbi protiv pandmije corona virusa
04
ožujka

Migrantska kriza zahtjeva zajedničko EU rješenje

Ne možemo dopustiti da se samo jedna zemlja sama nosi s pritiskom migranata
24
siječnja

Problem oko zakona riješiti dijalogom

Situacija u vezi sa Zakonom o slobodi vjeroispovijesti mora se riješiti dogovorom, poručio je izvjestitelj Europskog parlamenta za Crnu Goru Tonino Picula.
23
siječnja

Picula s Hrvatima Crne Gore

Picula se sastao s predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Crnoj Gori.
07
listopada

Izbori na Kosovu

Na Kosovu su jučer održani izbori koje mnogi smatraju presudnima za budućnost te najmlađe europske države. Rezultate za Hrvatski radio komentirao je zastupnik u Europskom parlamentu, Tonino Picula.
16
rujna

Tema dana: Novi saziv Europskog parlamenta

Zastupnici u novom sazivu Europskog parlamenta sjeli su na svoja mjesta u Strasbourgu. Počinje nova plenarna sjednica, a prvi zadatak je potvrda članova Europske komisije, nakon ispitivanja pred nadležnim odborima. Iz Strasbourga je za "Temu dana" aktualnosti komentirao hrvatski zastupnik Tonino Picula.
16
srpnja

Tema dana o novoj predsjednici EK Ursuli von der Leyen

Ovo je vrlo tanak rezultat i ona će to morati kompenzirati jednim inteligentnim izborom povjerenika, koji će morati pokriti područja u kojima je ona dosta jutros iskoračila, poručio je zastupnik Tonino Picula za Temu dana, komentirajući glasanje o novoj predsjednici Europske komisije Ursuli von der Leyen.
03
srpnja

Tema dana

Zastupnik Tonino Picula komentirao je za Temu dana rezultate dogovora koji je Europsko vijeće sinoć postiglo u Bruxellesu, nakon što su zastupnici izabrali nvoog predsjednika Europskog parlamenta.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.