HR EN

Odbori / Međuskupina

05
veljače

Nova metodologija proširenja EU

Koordinator S&D za vanjsku politiku, izvjestitelj za preporuke o zapadnom Balkanu i stalni izvjestitelj za Crnu Goru Tonino Picula, komentirao je novu metodologiju pregovaranja o pridruživanju EU.
28
siječnja

Picula predsjedao sastankom s predsjednicima parlamenata zapadnog Balkana

Zastupnik Tonino Picula predsjedao je u Europskom parlamentu sastankom s predsjednicima parlamenata šest zemalja zapadnog Balkana, u okviru prvog summita parlamenata zemalja zapadnog Balkana i Europskog parlamenta.
21
siječnja

Picula u nastupnom posjetu Crnoj Gori

Zastupnik Tonino Picula sutra putuje na trodnevnu misiju u Podgoricu kao stalni izvjestitelj Europskog parlamenta za Crnu Goru.
15
siječnja

Picula preuzeo Međuskupinu za otoke

Tonino Picula izabran je sinoć za predsjednika Međuskupine za mora, rijeke, otoke i priobalna područja.
09
siječnja

Predsjednik Radne skupine za Zapadni Balkan

Tonino Picula imenovan je danas predsjednikom Radne skupine za zapadni Balkan u Odboru za vanjsku politiku (AFET) Europskog parlamenta.
19
prosinca

Međuskupina za otoke nastavlja s radom brojnija i još aktivnija

Konferencija predsjednika Europskog parlamenta potvrdila je danas u Strasbourgu nastavak rada Međuskupine za mora, rijeke, otoke i priobalna područja. Tonino Picula bio je ključni zastupnik u procesu njene obnove
05
prosinca

Picula u službenom posjetu Ukrajini

Picula putuje u Ukrajinu u sastavu ad hoc izaslanstva vanjskopolitičkog odbora Europskog parlamenta.
20
studenog

Otocima novih 2 milijuna eura za energetsku tranziciju

Na današnjem Forumu o čistoj energiji za EU otoke, Tonino Picula predstavio je prioritete i dugoročne inicijative Europskog parlamenta za financiranje energetske tranzicije EU otoka.
14
studenog

S&D očekuje da se Várhelyi odijeli od Orbanove politike koju je ranije zastupao

S&D od mađarskog kandidata za povjerenika EU Várhelyia očekuje da se jasnije odijeli od Orbanove politike koju je ranije zastupao.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.