HR EN

Odbori / Međuskupina

27
listopada

Picula u službenom posjetu SAD-u

Zastupnik Tonino Picula sljedećeg će tjedna u okviru službene misije Europskog parlamenta boraviti u New Yorku i Washingtonu.
09
srpnja

Picula koordinator S&D za vanjsku politiku u EP

Hrvatski zastupnik Tonino Picula izabran je za koordinatora grupe Socijalista i demokrata (S&D) u Odboru za vanjske poslove Europskog parlamenta (AFET).
17
lipnja

Otoci EU predvodnici energetske tranzicije

Zastupnik Tonino Picula govorio je na konferenciji "EU otoci kao predvodnici energetske tranzicije i dekarbonizacije otoka", održanoj danas u Bruxellesu.
10
travnja

Otoci su postali trajni dio politika EU

Završnom konferencijom u Bruxellesu u utorak je zaključen rad Međuskupine za mora, rijeke, otoke i obalna područja
19
prosinca

Kriza u Siriji mora biti riješena političkim dogovorom

Delegacija Pododbora Europskog parlamenta za sigurnost i obranu, kojoj je na čelu bio hrvatski zastupnik Tonino Picula boravila je od 17. do 19. prosinca 2018. u Turskoj, gdje su posjetili grad Gaziantep kod tursko-sirijske granice i Ankaru.
29
kolovoza

Potpora Makedoniji na putu prema EU

Na prvoj sjednici Odbora za vanjske poslove nakon ljetne stanke, Europski parlament raspravljao je s makedonskim ministrom vanjskih poslova Nikolom Dimitrovim o napretku Makedonije prema EU te o izvješću Europske komisije o napretku BiH.
06
travnja

Zastupnik Picula u radnom posjetu Sarajevu

Kao član delegacije Pododbora za sigurnost i obranu Europskog parlamenta, zastupnik Tonino Picula išao je u trodnevni radni posjet Sarajevu.
18
siječnja

Zajednički odbor za stabilizaciju i pridruživanje EU-Kosovo

Zastupnik Tonino Picula, kao šef Izaslanstva za odnose s BiH i Kosovom, predsjedao je sastankom Zajedničkog parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje EU-a i Kosova, u Strasbourgu.
21
prosinca

AFET/SEDE misija u Niger

Kao član Vanjskopolitičkog odbora Europskog parlamenta, zastupnik Tonino Picula posjetio je Niger, drugu na ljestvici najsiromašnijih zemalja na svijetu.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.