HR EN

Internet & tisak

05
studenog

Crna Gora nastavlja put prema EU

Što se tiče Crne Gore i njenog puta ka Europskoj uniji, nikakva klauzula balansa nije aktivirana, istaknuo je u razgovoru za NOVU M izvjestitelj Europskog parlamenta za Crnu Goru Tonino Picula.
24
listopada

Dossier Europa

Zastupnik Picula gostovao je na Hrvatskom radiju gdje je s kolegama razgovarao o Brexitu, Schengenu, proširenju EU-a i sljedećem proračunu.
24
listopada

EP zatražio sankcije protiv Turske

U rezoluciji donesenoj u četvrtak, zastupnici u Europskom parlamentu upozorili su da je intervencija Turske na sjeveroistoku Sirije teško kršenje međunarodnog prava.
22
listopada

Ulaskom Hrvatske u Schengen svi profitiraju

Zastupnik Tonino Picula pozdravio je zeleno svjetlo Komisije Hrvatskoj za ulazak u šengenski prostor i rekao da time svi profitiraju, pa i Slovenija.
22
listopada

Otvoreno: Hrvatska dobila zeleno svjetlo za Schengen

Zastupnik Tonino Picula gostovao je u emisiji Otvoreno gdje su razgovarali o zelenom svjetlu koje je Hrvatska dobila za Schengen.
21
listopada

U mreži prvog

Zastupnik Picula komentirao je za Hrvatski radio dopis slovenskih zastupnika o nespremnosti RH za ulazak u Schengen.
16
listopada

Početak pregovora sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom test je za vjerodostojnost EU

Socijalisti i demokrati u Europskom parlamentu istaknuli veliku zabrinutost zbog nesposobnosti ministara vanjskih poslova zemalja članica EU da postignu dogovor o početku pregovora o pridruživanju za Sjevernu Makedoniju i Albaniju.
15
listopada

Picula o europskom putu Crne Gore

Zastupnik Picula novi je izvjestitelj za Crnu Goru i sljedećih pet godina bit će posvećen njezinim europskim ciljevima, o čemu je govorio za brojne crnogorske medije.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.