HR EN

Internet & tisak

22
svibnja

Picula u Crikvenici

Zadatak socijaldemokrata je da nas bude dovoljno u budućem sazivu europskog parlamenta kako bismo ojačali one snage koja zagovoraju nadogradnju europskog projekta, za razliku od onih koji bi anulirali europski projekt, poručio je zastupnik Tonino Picula tijekom posjeta Crikvenici.
21
svibnja

Hrvatski otoci postali neizostavan dio politika EU

Čak deset hrvatskih otoka, od ukupno pedeset naših naseljenih, sudjeluje u pilot projektima energetske tranzicije koje je raspisalo Tajništvo za otoke Europske komisije, što Hrvatsku čini najuspješnijom članicom EU u tom natječaju.
19
svibnja

Timmermans dao podršku SDP-u za izbore

Vodeći kandidat Stranke europskih socijalista (PES) i prvi potpredsjednik Europske komisije te njen povjerenik za bolju regulaciju, međuinstitucionalne odnose, vladavinu prava i Povelju o temeljnim pravima Frans Timmermans boravio je u nedjelju u Rijeci s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem i kandidatima SDP-a za Europski parlament kojima je dao podršku na tim izborima.
15
svibnja

Posjet Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Kandidat SDP-a za Europski parlament Tonino Picula boravio je u Bjelovarsko bilogorskoj županiji i pritom obišao Čazmu, Grubišno Polje, Daruvar i Bjelovar.
14
svibnja

Picula: Problemi uvijek imaju trag novca na sebi

SDP-ov europarlamentarac Tonino Picula danas je gostovao u N1 studiju uživo.
14
svibnja

Picula u Slavonskom Brodu predstavio SDP-ov program

Kandidat SDP-a za Europski parlament Tonino Picula u novim stranačkim prostorijama SDP-a u Slavonskom Bodu predstavio je program liste čiji je nositelj.
12
svibnja

SDP konvencija: Samo ravnopravna Hrvatska daje nadu

Na 8. izvještajno-tematskoj konvenciji SDP-a u nedjelju u Zagrebu, koja je imala karakter velikog predizbornog i motivacijskog skupa uoči EU izbora, prvi na stranačkoj listi za europske izbore Tonino Picula poručio je da SDP i socijalisti moraju stati nasuprot onima koji žele anulirati projekt Europske unije.
11
svibnja

Na začelju smo po korištenju EU novca

"Ovo su izbori na kojima građani daju ocjenu o minulom radu naših eurozastupnika u proteklome mandatu i svojim glasom utječu na definiranje pravca kretanja i budućnosti EU-a", izjavio je u Šibeniku zastupnik Tonino Picula.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.