HR EN

Projekti Ureda

04
lipnja

Treba nam dugoročna EU otočna strategija

Zastupnik Tonino Picula sudjelovao u online panel raspravi Slavimo otoke 2020. -Rješenja su na otocima te pozvao na izradu dugoročne i trajne EU otočne strategije.
03
ožujka

Ispunjavanjem obećanja EU jača utjecaj u regiji

Picula je na sjednici o "Vjerodostojnoj europskoj perspektivi država zapadnog Balkana" održanoj u Zagrebu govorio o nužnosti nastavka procesa proširenja
20
prosinca

Newsletter zastupnika Picule (srpanj-prosinac)

U posljednjem ovogodišnjem newsletteru zastupnik Picula želi vas informirati o najvažnijim aktivnostima u prvih šest mjeseci novog mandata.
12
prosinca

Otoci i ruralna područja postali dio European Green Deala

Piculinim amandmanima na proračun EU, vrijednim ukupno 4 milijuna eura, osigurana su sredstva za nastavak prelaska otoka na čiste izvore energije i uključenje ruralnih područja u program
23
rujna

Šibenska narodna glazba u Bruxellesu

Šibenska narodna glazba nastupit će sutra u Europskom parlamentu, na poziv zastupnika Tonina Picule.
06
rujna

Proširenje i dalje najjači EU alat za Zapadni Balkan

Picula je u Helsinkiju naglasio važnost perspektive članstva u EU za zemlje regije
15
svibnja

Priručnik o zaštiti autohtonih proizvoda - II. dopunjeno izdanje

Ured zastupnika Tonina Picule izdao je drugo izdanje priručnika "Autohtoni proizvodi i oznake kvalitete Europske unije". Sažimajući postojeća iskustva, želimo potaknuti nove proizvođače da pridruže svoje proizvode popisu onih s europskim oznakama kvalitete.
11
svibnja

Picula posjetio Ivanić-Grad

Nositelj liste SDP-a za europske izbore Tonino Picula i njegovi kolege, družili su se s građanima na gradskoj tržnici u Ivanić-Gradu.
29
travnja

Rad u Europi - Rezultati za Hrvatsku

U petogodišnjem je mandatu u Europskom parlamentu Tonino Picula realizirao brojne projekte. U brošuri 'Rad u Europi - Rezultati za Hrvatsku', Ured Tonina Picule donosi pregled nekih od najvažnijih.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.