HR EN

Projekti Ureda

22
ožujka

Konferencija povodom 60 godina od Rimskih ugovora

Zastupnik Tonino Picula sudjelovao je na konferenciji "Budućnost Europske unije: postignuća, izazovi, perspektive", a uoči sastanka na vrhu koji će se održati u Rimu 25. ožujka u povodu obilježavanja 60. obljetnice potpisivanja Rimskih ugovora.
06
ožujka

Sastanak s makedonskim ministrom vanjskih poslova

Zastupnik Picula se u Europskom parlamentu sastao s ministrom vanjskih poslova Republike Makedonije Nikolom Poposkim, na njegov zahtjev. Razgovarali su o trenutnoj krizi u Makedoniji izazvanoj odbijanjem predsjednika Republike da mandat za sastavljanje Vlade da Zoranu Zaevu, čelniku Social-demokratskog saveza Makedonije.
01
ožujka

Rezultati natječaja za stažiranje u Bruxellesu

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule, odabrao je pripravnike i pripravnice koji će do kraja godine stažirati u uredu u Bruxellesu.
09
veljače

Traže se stažisti za Bruxelles!

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule traži motivirane stažiste, koji se žele aktivno uključiti u rad ureda u Bruxellesu na plaćenom stažu.
14
prosinca

3 godine Hrvatske kroz foto objektiv

Pobjednici i pobjednice foto natječaja „Klik za bolju Hrvatsku“ u četverodnevnom su posjetu Strasbourgu na poziv zastupnika Tonina Picule koji je već po drugi put, organizirao ovaj kreativni foto natječaj.
24
studenog

Klik za bolju Hrvatsku - rezultati

Klik za bolju Hrvatsku vol. 2 kreativni je foto natječaj koji je Ured zastupnika Tonina Picule ponovno organizirao nakon velikog interesa 2013. godine. Nagrada je četverodnevni put u Strasbourg na plenarnu sjednicu Europskog parlamenta od 12. do 15. prosinca 2016. godine. Također, svi pobjednički radovi bit će izloženi u Kući Europe u Zagrebu.
23
studenog

Proizvođači autohtonih proizvoda u Strasbourgu

Na poziv zastupnika Tonina Picule, 18 proizvođača od Dubrovnika do Čakovca te 5 konzultanata iz Biotechnicona, Istarske županije te Zagorske i Dubrovačke razvojne agencije, sudjelovalo je na radnom sastanku u Europskom parlamentu u Strasbourgu. Picula je okupio proizvođače Zagorskih mlinaca i Zagorskih štrukli, Međimurskog mesa ‘z tiblice i Međimurskog bučinog ulja, Komiškog rogača, Dalmatinskog i Istarskog pršuta, Dubrovačke mantale, Džema od dubrovačke ljute naranče i Ličkog sira škripavca.
08
studenog

Tonino s članovima SDP-a

Raspored razgovora Tonina Picule s članicama i članovima u lokalnim stranačkim organizacijama.
31
listopada

Predaja potpisa za predsjednika SDP-a

Predajom 3165 potpisa, danas sam i formalno potvrdio svoju kandidaturu za predsjednika SDP-a. Zahvaljujem svim članovima i članicama te našim stranačkim organizacijama na podršci u posljednjih mjesec dana. Pred nama je unutarstranačka kampanja i veselim se nastavku dijaloga. SDP će početi pobjeđivati na izborima kada prije izbora prestanemo pobjeđivati sami sebe.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.