HR EN

Projekti Ureda

23
rujna

Šibenska narodna glazba u Bruxellesu

Šibenska narodna glazba nastupit će sutra u Europskom parlamentu, na poziv zastupnika Tonina Picule.
06
rujna

Proširenje i dalje najjači EU alat za Zapadni Balkan

Picula je u Helsinkiju naglasio važnost perspektive članstva u EU za zemlje regije
15
svibnja

Priručnik o zaštiti autohtonih proizvoda - II. dopunjeno izdanje

Ured zastupnika Tonina Picule izdao je drugo izdanje priručnika "Autohtoni proizvodi i oznake kvalitete Europske unije". Sažimajući postojeća iskustva, želimo potaknuti nove proizvođače da pridruže svoje proizvode popisu onih s europskim oznakama kvalitete.
11
svibnja

Picula posjetio Ivanić-Grad

Nositelj liste SDP-a za europske izbore Tonino Picula i njegovi kolege, družili su se s građanima na gradskoj tržnici u Ivanić-Gradu.
29
travnja

Rad u Europi - Rezultati za Hrvatsku

U petogodišnjem je mandatu u Europskom parlamentu Tonino Picula realizirao brojne projekte. U brošuri 'Rad u Europi - Rezultati za Hrvatsku', Ured Tonina Picule donosi pregled nekih od najvažnijih.
22
ožujka

Otoci imaju rješenja, trebaju podršku središnje države

Picula je u Zagrebu okupio vodeće ljude otočkih jedinica lokalne samouprave koje su sudjelovale u WASAC projektu, te predstavnike Ministarstava zaštite okoliša i energetike, kao i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU
21
ožujka

Natječaj za energetski neovisne otoke

Europska je komisija objavila poziv za prijave na prvo izdanje natječaja RESponsible Island Prize, posvećenog otocima s inovativnom i održivom lokalnom proizvodnjom električne, toplinske, energije za hlađenje i prijevoz.
19
ožujka

Gradovi nas povezuju u Uniju dijaloga

Danas je u Europskom parlamentu u Bruxellesu u organizaciji ureda hrvatskog zastupnika u EP Tonina Picule održan okrugli stol "Gradska diplomacija utemeljena na kulturi", prilikom kojeg je okupljenima predstavljen i projekt Europske prijestolnice kulture Rijeka 2020.
11
ožujka

Hrvatski otoci krenuli u energetsku tranziciju

Tajništvo za čistu energiju na EU otocima, koje je hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula pomogao pokrenuti i financirati, održalo je ovog vikenda radionice energetske tranzicije na kojima su sudjelovali predstavnici s Brača, Cresa, Hvara, Korčule i Lošinja.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.