HR EN

Projekti Ureda

02
ožujka

Picula predstavio priručnik kojim otočani mogu uštedjeti četvrtinu vode!

Zastupnik Tonino Picula, potpredsjednik Međuskupine Europskog parlamenta zadužen za europske otoke, predstavio je u Kući Europe u Zagrebu priručnik „Izazov: uštedi vodu – vodič za pametno upravljanje vodom“ uz koji sve otočne i kopnene zajednice mogu uštedjeti čak četvrtinu vode!
05
veljače

Odabrani stažisti za Bruxelles!

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule odabrao je stažiste za svoj ured u Bruxellesu.
10
siječnja

Tražimo stažiste za Bruxelles!

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule, traži motivirane stažiste koji se žele aktivno uključiti u rad ureda u Bruxellesu na plaćenom stažu.
22
prosinca

Aktivnosti zastupnika Picule (rujan-prosinac)

U posljednjem Newsletteru ove godine, pročitajte više o aktivnostima i najvažnijim temama na kojima je zastupnik Tonino Picula radio posljednjih mjeseci.
18
listopada

Svjetski dan kravate

Danas se obilježava Svjetski dan kravate - hrvatskog proizvoda koji odavno nije samo modni dodatak već simbol civiliziranosti i poštovanja, te predstavlja temeljne europske vrijednosti.
11
listopada

Središnja dodjela nagrade Udruzi Transplant

Hrvatska udruga Transplant danas je na središnjoj ceremoniji u Europskom parlamentu u Bruxellesu dobila nagradu "Europski građanin", za koju ih je nominirao zastupnik Tonino Picula.
10
listopada

Novih 10 milijuna EUR-a za otoke!

Zastupnik Tonino Picula sastao se u Bruxellesu s Christopherom Jonesom, zamjenikom generalnog direktora Opće uprave za energetiku Europske komisije. Povod susreta bili su nedavno pokretanje Otočkog foruma za energetiku na Kreti i nastavak provedbe Akcijskog plana za otoke (Preparatory Action) kojeg je Picula predložio s kolegama Santom (MT) i Giuffridom (IT) i za koji je odobreno 2 milijuna EUR-a iz proračuna EU, nakon pozitivne evaluacije Komisije i glasovanja Europskog parlamenta.
25
rujna

Škole ambasadori Europskog parlamenta

Zastupnik Tonino Picula posjetio je danas II. i VII. gimnaziju u Zagrebu i uručio plakete učenicima - mladim ambasadorima Europskog parlamenta te ravnateljima i mentorima koji su uključeni u program „Škole ambasadori Europskog parlamenta (EPAS)“.
09
rujna

Newsletter - pregled aktivnosti (svibanj-kolovoz)

Zastupnik Tonino Picula nastavlja sa svojim redovitim aktivnostima, a u ovom newsletteru možete vidjeti one najvažnije u razdoblju od svibnja do kolovoza 2017. godine.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.