HR EN

Projekti Ureda

26
srpnja

Zastupnik Picula sastao se s ministricom Žalac Žalac

Zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula i ministrica za regionalni razvoj i fondove Europske unije Gabrijela Žalac sastali su se danas u Ministarstvu na radnom sastanku povodom pripreme nacrta novog Zakona o otocima, te razgovarali o mogućnostima suradnje Ministarstva i Ureda zastupnika na unapređenju kvalitete života otočana.
29
svibnja

Konferencija Hrvatska kakvu trebamo

"Hrvatska treba otklanjati predrasude drugih o nama, ali i mi moramo odbacivati naše predrasude o drugima", poručio je zastupnik Picula tijekom konferencije o brandiranju Hrvatske koju je organizirao Večernji list u Zagrebu.
09
svibnja

Newsletter zastupnika Picule (siječanj - travanj) 2017.

U prvom ovogodišnjem newsletteru, pročitajte sažetak aktivnosti zastupnika Picule u protekla četiri mjeseca - od siječnja do travnja.
22
ožujka

Konferencija povodom 60 godina od Rimskih ugovora

Zastupnik Tonino Picula sudjelovao je na konferenciji "Budućnost Europske unije: postignuća, izazovi, perspektive", a uoči sastanka na vrhu koji će se održati u Rimu 25. ožujka u povodu obilježavanja 60. obljetnice potpisivanja Rimskih ugovora.
06
ožujka

Sastanak s makedonskim ministrom vanjskih poslova

Zastupnik Picula se u Europskom parlamentu sastao s ministrom vanjskih poslova Republike Makedonije Nikolom Poposkim, na njegov zahtjev. Razgovarali su o trenutnoj krizi u Makedoniji izazvanoj odbijanjem predsjednika Republike da mandat za sastavljanje Vlade da Zoranu Zaevu, čelniku Social-demokratskog saveza Makedonije.
01
ožujka

Rezultati natječaja za stažiranje u Bruxellesu

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule, odabrao je pripravnike i pripravnice koji će do kraja godine stažirati u uredu u Bruxellesu.
09
veljače

Traže se stažisti za Bruxelles!

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule traži motivirane stažiste, koji se žele aktivno uključiti u rad ureda u Bruxellesu na plaćenom stažu.
14
prosinca

3 godine Hrvatske kroz foto objektiv

Pobjednici i pobjednice foto natječaja „Klik za bolju Hrvatsku“ u četverodnevnom su posjetu Strasbourgu na poziv zastupnika Tonina Picule koji je već po drugi put, organizirao ovaj kreativni foto natječaj.
24
studenog

Klik za bolju Hrvatsku - rezultati

Klik za bolju Hrvatsku vol. 2 kreativni je foto natječaj koji je Ured zastupnika Tonina Picule ponovno organizirao nakon velikog interesa 2013. godine. Nagrada je četverodnevni put u Strasbourg na plenarnu sjednicu Europskog parlamenta od 12. do 15. prosinca 2016. godine. Također, svi pobjednički radovi bit će izloženi u Kući Europe u Zagrebu.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.