HR EN

Projekti Ureda

07
prosinca

224 OPĆINA I GRADOVA OSVOJILO PO 15 TISUĆA EURA ZA WIFI

U prvom pozivu programa WiFi4EU, od 366 prijavljenih, 224 hrvatske općine osvojile su sredstva za postavljanje javnih pristupnih točaka bežičnom internetu
16
studenog

Sudjelujte u foto natječaju 'Klik za bolju Hrvatsku'

Danas kreće treće izdanje fotografskog natječaja „Klik za bolju Hrvatsku“, u organizaciji Ureda zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule
06
studenog

Cres i Lošinj među tri prva pilot projekta energetske tranzicije u EU

Cresko-lošinjski arhipelag, koji uključuje otoke Cres, Lošinj, Susak, Ilovik i Unije odabran je za provedbu pilot projekta energetske tranzicije kao jedan od prva tri takva projekta u Europskoj uniji.
31
listopada

Smanjimo jaz u plaćama žena i muškaraca

Danas je Europski dan nejednakih plaća, kojim europske socijaldemokratkinje i socijaldemokrati podižu svijest o nejednakosti plaća i mirovina između žena i muškaraca, golemoj nepravdi koju moramo ispraviti kako bismo svim ženama osigurali dostojanstven život
19
listopada

Zalažem se za povećanje sredstava iz Kohezijskog fonda za Hrvatsku

Kao domaćin njemačkoj zastupnici gospođi Constanzi Krehl, šefici izaslanstva Radne skupine S&D u u Odboru za regionalni razvoj (REGI) Europskog parlamenta i britanskom zastupniku i članu Odbora, Dereku Vaughanu, Tonino Picula vodio je prvi posjet izaslanstva Radne skupine S&D Republici Hrvatskoj u četvrtak i petak, 18. i 19. listopada 2018.
20
srpnja

Newsletter zastupnika Picule (travanj-srpanj)

U Newsletteru čitajte o najvažnijim aktivnostima zastupnika Picule u razdoblju od travnja do srpnja ove godine.
05
lipnja

Konferencija Schengen - postignuća i očekivanja

Zastupnik Tonino Picula u Dubrovniku će ovoga petka 8. lipnja, na međunarodnoj konferenciji o Schengenu okupiti predstavnike Europskog parlamenta, predstavnike ministarstava unutarnjih poslova i različite stručnjake zadužene za Schengen koji će odgovoriti na sva otvorena pitanja oko ulaska Republike Hrvatske u Schengen.
28
ožujka

Newsletter zastupnika Tonina Picule

U prvom ovogodišnjem Newsletteru možete vidjeti na čemu je zastupnik Tonino Picula sve radio u razdoblju od siječnja do ožujka 2018. godine.
02
ožujka

Picula predstavio priručnik kojim otočani mogu uštedjeti četvrtinu vode!

Zastupnik Tonino Picula, potpredsjednik Međuskupine Europskog parlamenta zadužen za europske otoke, predstavio je u Kući Europe u Zagrebu priručnik „Izazov: uštedi vodu – vodič za pametno upravljanje vodom“ uz koji sve otočne i kopnene zajednice mogu uštedjeti čak četvrtinu vode!
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.