HR EN

Projekti Ureda

28
ožujka

Newsletter zastupnika Tonina Picule

U prvom ovogodišnjem Newsletteru možete vidjeti na čemu je zastupnik Tonino Picula sve radio u razdoblju od siječnja do ožujka 2018. godine.
02
ožujka

Picula predstavio priručnik kojim otočani mogu uštedjeti četvrtinu vode!

Zastupnik Tonino Picula, potpredsjednik Međuskupine Europskog parlamenta zadužen za europske otoke, predstavio je u Kući Europe u Zagrebu priručnik „Izazov: uštedi vodu – vodič za pametno upravljanje vodom“ uz koji sve otočne i kopnene zajednice mogu uštedjeti čak četvrtinu vode!
05
veljače

Odabrani stažisti za Bruxelles!

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule odabrao je stažiste za svoj ured u Bruxellesu.
10
siječnja

Tražimo stažiste za Bruxelles!

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule, traži motivirane stažiste koji se žele aktivno uključiti u rad ureda u Bruxellesu na plaćenom stažu.
22
prosinca

Aktivnosti zastupnika Picule (rujan-prosinac)

U posljednjem Newsletteru ove godine, pročitajte više o aktivnostima i najvažnijim temama na kojima je zastupnik Tonino Picula radio posljednjih mjeseci.
18
listopada

Svjetski dan kravate

Danas se obilježava Svjetski dan kravate - hrvatskog proizvoda koji odavno nije samo modni dodatak već simbol civiliziranosti i poštovanja, te predstavlja temeljne europske vrijednosti.
11
listopada

Središnja dodjela nagrade Udruzi Transplant

Hrvatska udruga Transplant danas je na središnjoj ceremoniji u Europskom parlamentu u Bruxellesu dobila nagradu "Europski građanin", za koju ih je nominirao zastupnik Tonino Picula.
10
listopada

Novih 10 milijuna EUR-a za otoke!

Zastupnik Tonino Picula sastao se u Bruxellesu s Christopherom Jonesom, zamjenikom generalnog direktora Opće uprave za energetiku Europske komisije. Povod susreta bili su nedavno pokretanje Otočkog foruma za energetiku na Kreti i nastavak provedbe Akcijskog plana za otoke (Preparatory Action) kojeg je Picula predložio s kolegama Santom (MT) i Giuffridom (IT) i za koji je odobreno 2 milijuna EUR-a iz proračuna EU, nakon pozitivne evaluacije Komisije i glasovanja Europskog parlamenta.
25
rujna

Škole ambasadori Europskog parlamenta

Zastupnik Tonino Picula posjetio je danas II. i VII. gimnaziju u Zagrebu i uručio plakete učenicima - mladim ambasadorima Europskog parlamenta te ravnateljima i mentorima koji su uključeni u program „Škole ambasadori Europskog parlamenta (EPAS)“.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.