HR EN

Projekti Ureda

15
svibnja

Priručnik o zaštiti autohtonih proizvoda - II. dopunjeno izdanje

Ured zastupnika Tonina Picule izdao je drugo izdanje priručnika "Autohtoni proizvodi i oznake kvalitete Europske unije". Sažimajući postojeća iskustva, želimo potaknuti nove proizvođače da pridruže svoje proizvode popisu onih s europskim oznakama kvalitete.
11
svibnja

Picula posjetio Ivanić-Grad

Nositelj liste SDP-a za europske izbore Tonino Picula i njegovi kolege, družili su se s građanima na gradskoj tržnici u Ivanić-Gradu.
29
travnja

Rad u Europi - Rezultati za Hrvatsku

U petogodišnjem je mandatu u Europskom parlamentu Tonino Picula realizirao brojne projekte. U brošuri 'Rad u Europi - Rezultati za Hrvatsku', Ured Tonina Picule donosi pregled nekih od najvažnijih.
22
ožujka

Otoci imaju rješenja, trebaju podršku središnje države

Picula je u Zagrebu okupio vodeće ljude otočkih jedinica lokalne samouprave koje su sudjelovale u WASAC projektu, te predstavnike Ministarstava zaštite okoliša i energetike, kao i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU
21
ožujka

NATJEČAJ ZA ENERGETSKI INOVATIVNE OTOKE

Europska je komisija objavila poziv za prijave na prvo izdanje natječaja RESponsible Island Prize, posvećenog otocima s inovativnom i održivom lokalnom proizvodnjom električne, toplinske, energije za hlađenje i prijevoz.
19
ožujka

Gradovi nas povezuju u Uniju dijaloga

Danas je u Europskom parlamentu u Bruxellesu u organizaciji ureda hrvatskog zastupnika u EP Tonina Picule održan okrugli stol "Gradska diplomacija utemeljena na kulturi", prilikom kojeg je okupljenima predstavljen i projekt Europske prijestolnice kulture Rijeka 2020.
11
ožujka

Hrvatski otoci krenuli u energetsku tranziciju

Tajništvo za čistu energiju na EU otocima, koje je hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula pomogao pokrenuti i financirati, održalo je ovog vikenda radionice energetske tranzicije na kojima su sudjelovali predstavnici s Brača, Cresa, Hvara, Korčule i Lošinja.
18
veljače

10 hrvatskih otoka u programu energetske tranzicije

Europsko tajništvo za otoke, koje je zastupnik Picula pomogao osnovati i financirati, izabralo je 26 otočnih zajednica kojima će pomoći u energetskoj tranziciji
26
siječnja

Otvorena izložba "Klik za bolju Hrvatsku vol.3"

U zagrebačkoj je galeriji „Laval Nugent“ otvorena izložba 21 pobjedničke amaterske fotografije natjecatelja koji su se prijavili na treće izdanje kreativnog natječaja „Klik za bolju Hrvatsku“
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.