HR EN

Plenarne sjednice

16
travnja

Sredstvima Fondova za ribarstvo i poljoprivredu pomoći ugroženima

Picula podržao mjere EK za pomoć gospodarstvima EU i borbu protiv korona virusa, naglasio potrebu transparentnog trošenja
26
ožujka

Hitno pomoći onima koji su ostali bez prihoda, malim i srednjim poduzećima

Picula je istaknuo nužnost minimalnih naknada onima koji će ostati bez prihoda zbog korona virusa, te se založio i za srednja, mala i mikro poduzeća
11
veljače

Nijedna zemlja izvan EU ne može uživati ista prava kao članice

Pregovori EU-a i UK-a zasnivaju se na četiri temeljne slobode, a dobrobit i prava građana moraju ostati u fokusu, poručio je zastupnik Picula na plenarnoj sjednici u Strasbourgu.
11
veljače

Plan SAD-a za Bliski Istok i odgovor EU-a

Nijedan mirovni plan ne može uspjeti ako nema podršku svih sukobljenih strana, poručio je zastupnik Picula na raspravi u Strasbourgu.
11
veljače

Stanje u Siriji

Zastupnik Picula komentirao je aktualno sigurnosno stanje u Siriji.
10
veljače

Nova metodologija proširenja je korak naprijed

Nova metodologija predstavlja korak naprijed, ali je na zemljama članicama da ispune svoja obećanja, rekao je zastupnik Picula na plenarnoj sjednici u Strasbourgu.
14
siječnja

Stanje u Iranu i Iraku te Libiji

Zastupnik Picula pozvao je na de-eskalaciju sukoba i suzdržavanje od jednostranih akcije jer utječu na regionalnu, ali i globalnu sigurnost.
14
siječnja

Izvješće o provedbi zajedničke vanjske i sigurnosne politike

Zastupnik Picula poručio je da veći naglasak treba biti na Zapadnom Balkanu kao prioritetu zajedničke vanjske, sigurnosne i obrambene politike.
18
prosinca

Kriza u Venezueli

Picula pozvao EU da i dalje nastavi pomagati Venezueli.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.