HR EN

Projekti Ureda

06
rujna

Falkuša kao nasljeđe za budućnost

Nakon neduge ljetne stanke, prisjećamo se lijepog i uzbudljivog događaja iz srpnja ove godine, obilježenog snažnom simobolikom zajedništva i suradnje, točnije, plovidbe drvenog broda falkuše Rajnom, tik ispred Europskog parlamenta kojeg je u sklopu izložbe i konferencije “Terra Marique - baština kao podrška europskom oporavku” organizirao hrvatski zastupnik u EP-u Tonino Picula.
06
srpnja

Picula doveo falkušu u Strasbourg!

Gajeta falkuša danas je privezana uz Europski parlament
29
studenog

HODALICA KROZ LAŽNE VIJESTI

Novi projekt Piculinog ureda, “Hodalica kroz lažne vijesti” je ciklus predavanja s temom edukacije o prepoznavanju lažnih vijesti i dezinformacija za osobe starije životne dobi
26
studenog

POBIJEDIT ĆEMO ARGUMENTIMA

Okrugli stol o zaštiti izvornih proizvoda u Europskoj uniji organizirao je zagrebački ured zastupnika Picule, a na njemu su sudjelovali g. Tugomir Majdak, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede RH, prof.dr. Edi Maletić s Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, g. Leo Gracin, predsjednik udruženja Vino Dalmacije, gđa. Ana Marušić Lisac, direktorica Biotechnicon poduzetničkog centra i gđa. Lucija Franjić, odvjetnica specijalizirana za intelektualno vlasništvo.
05
siječnja

Newsletter kolovoz - prosinac 2020

U novom newsletteru pronađite kratak pregled projekata i aktivnosti zastupnika Picule od kolovoza do kraja 2020. godine
24
studenog

KIDALICA LAŽNIH VIJESTI

Uključite se u borbu protiv lažnih vijesti i osvojite putovanje u Bruxelles!
04
lipnja

Treba nam dugoročna EU otočna strategija

Zastupnik Tonino Picula sudjelovao u online panel raspravi Slavimo otoke 2020. -Rješenja su na otocima te pozvao na izradu dugoročne i trajne EU otočne strategije.
03
ožujka

Ispunjavanjem obećanja EU jača utjecaj u regiji

Picula je na sjednici o "Vjerodostojnoj europskoj perspektivi država zapadnog Balkana" održanoj u Zagrebu govorio o nužnosti nastavka procesa proširenja
20
prosinca

Newsletter zastupnika Picule (srpanj-prosinac)

U posljednjem ovogodišnjem newsletteru zastupnik Picula želi vas informirati o najvažnijim aktivnostima u prvih šest mjeseci novog mandata.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.