HR EN
19. svibnja 2019. Internet & tisak

Timmermans dao podršku SDP-u za izbore

Vodeći kandidat Stranke europskih socijalista (PES) i prvi potpredsjednik Europske komisije te njen povjerenik za bolju regulaciju, međuinstitucionalne odnose, vladavinu prava i Povelju o temeljnim pravima Frans Timmermans boravio je u nedjelju u Rijeci s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem i kandidatima SDP-a za Europski parlament kojima je dao podršku na tim izborima.

Kazao je da su ga domaćini upoznali s problemima brodogradilišta Uljanik i 3. maj, te istaknuo kako socijaldemokrati imaju zadaću pripremiti građane i radnike za novu ekonomiju u budućnosti. Uvjeren sam da brodogradnja ima budućnost, i to u okretanju gradnji održivih plovila, s manjim utroškom energije, te specijalizaciji u brodogradnji, rekao je.

"Europska komisija će sudjelovati u traganju za rješenjima problema brodogradnje i ako postanem predsjednik Europske komisije, budite sigurni da ću biti na vašoj strani", obećao je. No, važno je i da u brodogradilištima budu kvalitetne uprave, kakve radnici zaslužuju, rekao je Timmermans.

Cijeli članak čitajte na linkovima.

T portal

Jutarnji.hr

24 sata

N1 televizija

Izvor: T portal
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.