HR EN
28. ožujka 2018. Projekti Ureda

Newsletter zastupnika Tonina Picule

U prvom ovogodišnjem Newsletteru možete vidjeti na čemu je zastupnik Tonino Picula sve radio u razdoblju od siječnja do ožujka 2018. godine.

Međunarodni projekt „Water Saving Challenge/Izazov čuvanja vode” na hrvatskim otocima, koji sam prošle godine pokrenuo na Svjetski dan voda, doživio je i svoje tiskano izdanje u vidu istoimenog Priručnika. Dostupan vam je na mojoj web stranici www.toninopicula.com.

Pojavila se i izvrsna prilika za sve hrvatske općine i gradove - program WiFi4EU kojim EU omogućava besplatan bežični internet na javnim mjestima, a ja ću vas redovito informirati o raspisanim natječajima. Europska komisija donijela je Strategiju proširenja EU što predstavlja značajan poticaj budućoj integraciji šest zemalja Zapadnog Balkana. Taj prostor također mora postati dijelom EU-a, a na tom putu Hrvatska svojim susjedima treba pružiti podršku. Kao voditelj Izaslanstva za odnose s BiH i Kosovom pratim i intenzivno sudjelujem u tom procesu, te ću vas informirati o najvažnijim događanjima.

Detaljnije čitajte u Newsletteru. 

Vaš zastupnik Tonino Picula

Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.