HR EN
7. svibnja 2019. Internet & tisak

SDP-ovi kandidati posjetili Opatiju

Opatija je mjesto koje mi uvijek iznova dokazuje da je posebna. Prednosti članstva u EU mora osjetiti i najmanja sredina u Hrvatskoj te je zadovoljstvo razgovarati s ljudima u sredinama koja povlače sredstva iz europskih fondova. Moj mandat u Europskom parlamentu najbolje pokazuje da se može napraviti puno ako imate viziju, poručio je zastupnik Tonino Picula.

Kandidati SDP-ove liste za Europski parlament Romana Jerković i Tonino Picula posjetili su Opatiju i zajedno s članovima Gradske organizacije SDP-a Opatije družili se s građanima .

“Pred 5 godina uočio sam slijepu pjegu u europskim politikama koje su ignorirale potrebe preko 20 milijuna europskih otočana. Danas je najveća među skupina u Europskom parlamentu posvećena upravo otocima, Parlament je izglasao posebnu rezoluciju o otocima, osnovali smo Tajništvo za otoke pri Komisiji te osigurali 12 milijuna eura za energetsku tranziciju otoka. Upravo su Cresko-lošinjski arhipelag, Brač, Hvar i Korčula među 26 europskih otoka koji su ušli u program energetske tranzicije Tajništva za otoke. Napravili smo veliki posao i odlučan sam nastaviti ga i u narednih pet godina. Moja misija kao socijaldemokrata je kreirati okolnosti dobroga života za sve. Ne dopustite da drugi odlučuju u vaše ime! Izađite na izbore 26. svibnja i dajte svoj glas nama koji smo dokazali da znamo u Europi raditi za Hrvatsku” – kazao je nositelj SDP-ove liste za Europski parlament Tonino Picula.

Cijeli članak dostupan je na linkovima.

Rivijera news

Fiuman

Pod Učkun

Izvor: Rivijera news
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.