HR EN
4. rujna 2018. Internet & tisak

Napadi iz Sarajeva usmjereni su na Rezolucije EP-a više nego na mene!

Eurozastupnik Tonino Picula u izjavi za Dnevnik.ba nedvosmisleno je poručio kako se zbog svoje funkcije voditelja Izaslanstva Europskog parlamenta za odnose s BiH ne želi uključivati u tekuću izbornu kampanju u BiH, čak i kada se radi o, kako je naglasio: „tendencioznim političkim krivotvorinama“.

Nakon što je SDP BiH od sestrinske stranke u Hrvatskoj zatražio ograđivanje od stavova eurozastupnika i člana SDP-a Hrvatske, Tonina Picule, a u kojima se on jasno i nedvojbeno pred vanjskopolitičkim odborom EP zauzima za izbornu reformu i poštivanje odluka Ustavnog suda BiH, zatražili smo komentar i glavnog aktera ove priče.

Tonino Picula u izjavi za Dnevnik.ba nedvosmisleno je poručio kako se "zbog svoje funkcije u Europskom parlamentu ne želi uključivati u tekuću izbornu kampanju u BiH. Čak i kad se radi o ovakvim tendencioznim političkim krivotvorinama. Čini mi se da kritičari, ionako, više ciljaju na Rezolucije EP-a, SSP EU/BIH kao i na odluku Ustavnog suda BiH nego na mene; a ti dokumenti spadaju u čvrste činjenice o lošem stanju u BiH, koje plitkim osporavanjima samo dobivaju na težini."

Cijeli članak čitajte na linku.

Izvor: Dnevnik.ba
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.